Lavin Estates | Helrenoverad takvåning med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helrenoverad takvåning med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

150m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna fantastiska takvåning har totalrenoverats med högkvalitativa material och är bekvämt belägen några minuter från Palma och från Puerto Portals samt ett mycket kort gångavstånd till stranden. Denna fastighet har 150 m2 och en rymlig 26m2 täckt terrass samt en 60 kvm takterrass med en utomhusdusch, en grillplats och ett kök i kombination med en enastående havsutsikt. Lägenheten säljs fullt möblerad och har ett fullt utrustat kök med öppen planlösning med en ö, en vinkylare och skafferi samt en tvättstuga. 3 av de 4 sovrummen har havsutsikt och två har badrum en suite. Det mysiga vardagsrummet / matplatsen med öppen spis ger tillgång till den täckta terrassen och hela lägenheten har utrustats av en professionell inredningsarkitekt. Samhället har en mycket trevlig gemensam trädgård och lägenheten har ett privat garage för 2 bilar samt en utomhusparkeringsplats. Dessutom kommer du också att ha golvvärme i hela lägenheten samt luftkonditionering varm / kall, inbyggda skåp, trä ekgolv och automatiska persienner.
 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02Q3PL
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: