Lavin Estates | Helt nyrenoverad lägenhet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt nyrenoverad lägenhet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

159m2 2 Sovrum i La Bonanova

Denna obefläckade lägenhet har renoverats i stor omfattning och presenterar sig med material av högsta kvalitet och en väl genomtänkt design. Med två sovrum erbjuder den utrymme för en vilsam natts sömn, medan de två badrummen är sanna wellness-oaser - varav det ena till och med har en egen biobastu för ultimat avkoppling. Det rymliga köket och matplatsen inbjuder dig att laga mat och njuta av måltider tillsammans. Från vardagsrummet och köket har man fri panoramautsikt över den pittoreska Palmabukten, den imponerande katedralen och det glittrande havet från terrassen. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär med gott om utrymme att utvecklas. Det stora sovrummet har en förtrollande utsikt över det historiska Castello Bellver. Lägenhetens läge är oslagbart, med bara några minuters promenad till den livliga Paseo Maritimo och den charmiga stadsdelen Santa Catalina. Dessutom erbjuder fastigheten en garageplats, en utomhusparkeringsplats, ett förråd och ett charmigt bostadsområde med en trädgård och ett poolområde. Denna lägenhet kombinerar lyx, komfort och ett utmärkt läge och lovar ett liv fullt av njutning och avkoppling mitt i skönheten i La Bonanova/Palma.
 • Boyta

  159m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UOL4
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: