Lavin Estates | Helt renoverad familjechalet i populärt golfkomplex
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt renoverad familjechalet i populärt golfkomplex - Sold

Fakta Bilder

164m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna helt renoverade chalet ligger i golfkomplexet "Las Abubillas", som är ett av de mest populära komplexen i sydväst tack vare sina gröna medelhavsområden och vackra gemensamma pool. När du har parkerat ditt fordon i det privata garaget kommer du in i det ljusa huset genom en vacker uteplats i medelhavsstil. Vardagsrummet, som skapar en varm atmosfär med sitt vackra parkettgolv och öppna spis, är anslutet till ett öppet, högkvalitativt NOLTE-kök utrustat med Miele-apparater och erbjuder direkt tillgång till den stora, delvis täckta terrassen framför huset. Ett av de två badrummen och gott om förvaringsutrymme finns också på vardagsrumsnivån. På övervåningen finns ett stort badrum och de 3 sovrummen. Det stora sovrummet har förlängts för att skapa ett trevligt kontorshörn. Huset är utrustat med infraröda takvärmeelement, varm / kall luftkonditionering, ett larmsystem och myggnät på fönstren.
 • Boyta

  164m2
 • Tomt

  400m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02U537
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: