Lavin Estates | Helt renoverad lägenhet med utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt renoverad lägenhet med utsikt - Sold

Fakta Bilder

125m2 2 Sovrum i Paseo Marítimo - Sold

Denna fantastiska lägenhet ligger precis framför den lilla hamnen Can Barbara i Palma och har en fantastisk panoramautsikt över hamnen och bukten i sydväst. Fastigheten har totalrenoverats 2021 och har ett stort vardagsrum med matsal som öppnar upp till en 13 m2 terrass som är perfekt för att njuta av middagen medan solen går ner. Fastigheten har 2 sovrum med 2 badrum, varav ett har eget badrum samt ett fullt utrustat öppet kök. Ytterligare funktioner är centralvärme med gas och luftkonditionering varm / kall. De nuvarande ägarna hyr ut en parkeringsplats i samma byggnad och det skulle finnas en möjlighet att ta över hyreskontraktet. Paseo Marittimo med sin vackra strandpromenad och alla utmärkta restauranger samt köpcentret Porto Pi ligger alla på gångavstånd och Palma centrum ligger bara några minuter bort.
 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QPRC
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: