Lavin Estates | Herrgård i frontlinjen med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Herrgård i frontlinjen med fantastisk utsikt

Fakta Bilder

776m2 5 Sovrum i Port Andratx

Denna unika fastighet ligger på ett av de bästa lägena i Cala Moragues ovanför Port Andratx, den pittoreska fiske- och småbåtshamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Villan i klassisk mallorkinsk herrgårdsstil kännetecknas framför allt av en mycket varierad utsikt över havet, klipporna i Cala Egos samt hamnen och de omgivande bergen. Fastigheten renoverades smakfullt 2021, med högkvalitativa byggmaterial och bibehållen rymlighet och volym i interiören och exteriören. På grund av sitt läge kan du njuta av soluppgången och solnedgången från terrassen under alla tider på året. Du kommer in i huset på marknivå och når receptionen, som är modellerad efter en klassisk mallorkinsk innergård. Härifrån leder en prestigefylld trappa till de övre våningarna, där du bland annat hittar ett kapprum, ett dubbelgarage och en tvättstuga. På vardagsrumsnivå kommer man in i sovrummet med eget badrum och privat terrass samt gästtoaletten på ena sidan och salongen, matsalen och köket på den andra. Härifrån har du tillgång till den rymliga delvis täckta poolterrassen med fullt utrustat sommarkök och grill. Nedanför poolen finns bastun och ett badrum. På övervåningen finns ytterligare fyra sovrum med eget badrum. Härifrån finns ytterligare terrasser och tillgång till en upphöjd klippa med en täckt utkikspunkt. Andra funktioner inkluderar: Golvvärme, central luftkonditionering w / c, bastu, dubbelgarage, ett larmsystem med kameraövervakning och 2 grottor på fastigheten.
 • Boyta

  776m2
 • Tomt

  2051m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02T68P
 • Badrum

  5
 • Pris

  16 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: