Lavin Estates | Historisk byggnad med utsikt över katedralen i Santa…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Historisk byggnad med utsikt över katedralen i Santa Catalina

Fakta Bilder

376m2 5 Sovrum i Santa Catalina

En historisk fastighet i hjärtat av Es Jonquet, Santa Catalina med utsikt över Palmabukten och katedralen. Inom några minuters promenad kan man promenera längs Paseo Marítimo, shoppa i hjärtat av Gamla stan eller njuta av en kopp kaffe och köpa färska råvaror på Santa Catalina-marknaden. Denna vackra fastighet har kärleksfullt restaurerats i en modern, öppen planlösning samtidigt som den traditionella exteriören bibehållits. Fastigheten erbjuder olika alternativ för boende och kan ändras för att erbjuda mer boende. För närvarande finns det ett stort kontor med öppen planlösning på bottenvåningen med ett gästbadrum som enkelt kan förvandlas till fler sovrum. Dessutom finns det en separat svit med gästsovrum med egen ingång och tillgång till huvudvillan via innergården. Det finns också ett stort garage för en bil, en tvättstuga, tekniskt område och förvaring. På första våningen har du en öppen planlösning med vardagsrum / matsal och kök, som flyter ut till huvudterrassen med jacuzzi. På andra våningen finns två stora sovrum som delar ett sammanhängande badrum. Fastigheten har högt i tak, trägolv, golvvärme och luftkonditionering.
 • Boyta

  376m2
 • Tomt

  118m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02U2XC
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: