Lavin Estates | Historisk fastighet med möjligheter
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Historisk fastighet med möjligheter

Fakta Bilder

3964m2 0 Sovrum i Paguera

Denna mallorkinska egendom dokumenterades första gången på 1300-talet och består av totalt ca 125 hektar jordbruksmark, skogar och bergsområden. De imponerande byggnaderna med en total yta på ca 4.000 m² erbjuder en gammal oljepress, ett kapell, en bodega med kryssvalv och en stor innergård samt många rymliga rum. Hela taket har redan renoverats. Fastigheten skulle till exempel kunna drivas som en vingård. Tack vare det utmärkta geografiska läget och infrastrukturen kan man bekvämt ta sig till huvudstaden Palma med buss eller bil på bara 20 minuter och till flygplatsen på 30 minuter. Den goda tillgängligheten och läget nära havet gör denna exceptionella fastighet ännu mer attraktiv.
 • Boyta

  3964m2
 • Tomt

  1241550m2
 • Property ID

  02B0RE
 • Pris

  15 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: