Lavin Estates | Hus med karaktär och vackra exteriörer
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Hus med karaktär och vackra exteriörer

Fakta Bilder

345m2 4 Sovrum i El Terreno

På en av de mest charmiga gatorna i El Terreno hittar vi detta fristående hus med mycket karaktär och personlighet, fördelat på två våningar och ett solarium. På bottenvåningen hittar vi ett vardagsrum med matsal med öppet kök och en gästtoalett med dusch. Den första våningen är uppdelad i sovrum med fyra sovrum, tre av dem med tillgång till en terrass, och ett annat kök med vardagsrum och matsal. Det stora sovrummet har eget badrum. Från denna terrass leder en trappa till solarium, där du kan njuta av lugnet och charmen i Terreno-området. På denna första våning finns ytterligare ett komplett badrum. Det har också en parkeringsplats för upp till två bilar, luftkonditionering (varm / kall) och elektriska radiatorer. Takhöjden på cirka fem meter på bottenvåningen, där köket och vardagsrummet ligger, gör detta hus till en mycket speciell och unik fastighet. Huset ligger i Poniente-distriktet i Palma, nära Paseo Marítimo, och har varit hem för berömda personligheter och konstnärer av olika slag. Numera är det känt för att vara ett kontrastrikt distrikt, där konst och modernistisk stil i husen från början av 1900-talet blandas perfekt med sofistikerade och moderna nya lyxiga bostadsprojekt på de bohemiska och pittoreska gatorna.
 • Boyta

  345m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QYOM
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: