Lavin Estates | Hus med privat uppvärmd saltvattenpool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Hus med privat uppvärmd saltvattenpool - Sold

Fakta Bilder

194m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Upptäck symbolen för lyxigt boende i det prestigefyllda Belavent-samhället. Denna chalet är ett mästerverk i design och erbjuder den perfekta blandningen av modern komfort och klassisk elegans. Denna fantastiska tvåvåningsfastighet har totalrenoverats och har tre rymliga sviter, inklusive två på övervåningen och en bekväm svit på bottenvåningen. Njut av naturens lugn från den vidsträckta trädgården, med en privat uppvärmd saltvattenpool för avkoppling året runt. Den generösa terrassen erbjuder det perfekta utrymmet för utomhusmöten och uteservering. Värm upp vid den charmiga eldstaden under kallare kvällar, vilket skapar en mysig atmosfär som kompletterar den moderna interiören. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser för din bekvämlighet. Omfamna ett liv med sofistikering och komfort i denna magnifika Belavent-chalet, där varje detalj har beaktats noggrant för att ge det ultimata i lyxigt boende.
 • Boyta

  194m2
 • Tomt

  612m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TQUX
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: