Lavin Estates | Imponerande fastighet på gångavstånd till hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande fastighet på gångavstånd till hamnen

Fakta Bilder

640m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna stora medelhavsvilla med mycket privatliv är en av de enastående fastigheterna i Puerto Andratx. Tack vare sitt läge har villan en sensationell utsikt över hamnen och det öppna havet, som också kan nås till fots på några minuter. Fastigheten är av högsta kvalitet och tekniskt uppdaterad, inklusive kameraövervakning och domotiskt system. Villan består av tre byggnader alla med två nivåer, ett huvudhus med tre sovrum och ett stort, representativt vardagsrum, TV-rum och bibliotek, ett gästhus med tre sovrum och ytterligare ett gäst- eller personalhus med en studiolägenhet. Villan har två ingångar och ett garage för två bilar. En välskött trädgård och flera täckta och öppna terrasser erbjuder gott om utrymme för att tillbringa tid utomhus. På poolplanet finns ett fullt utrustat utekök med stor terrass, fitnessrum och bastu med komplett badrum. På övervåningen finns gästlägenheten med två sovrum med en-suite badrum och ett vardagsrum/matrum med pentry. Huset har totalrenoverats 2021 och inretts med italienska möbler. Husets teknik är uppdaterad. Creston-system för husets domotik, hemmabio av Bang & Olufsen, musiksystem, PC-server, intercom och mycket mer.
 • Boyta

  640m2
 • Tomt

  1994m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02OQ6B
 • Badrum

  7
 • Pris

  14 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: