Lavin Estates | Imponerande villa med havsutsikt i Cas Català
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande villa med havsutsikt i Cas Català

Fakta Bilder

589m2 6 Sovrum i Cas Catala

Denna mycket speciella villa med pittoresk utsikt över Palmabukten och havet ligger i det prestigefyllda området Cas Català och är fördelad på 3 våningar och omgiven av en lummig trädgård, stor pool och tennisbana vilket gör den till en unik och privilegierad fastighet utan någon annan jämförelse i sydvästra Mallorca. Villan, som ligger på en tomt på 2 393 m² och är uppdelad på tre våningar, består av sex sovrum, sex badrum, ett mycket rymligt vardagsrum/matplats med öppen planlösning och intilliggande fullt utrustat kök, kontor, en extra lounge, gym och spa, separat tvättstuga samt ett garage med plats för 3 bilar. Det yttre utrymmet har en 85 m² stor pool, omfattande terrasser och ett lusthus som inkluderar en loungebar med grillplats, allt med en spektakulär havsutsikt. Ytterligare funktioner inkluderar: golvvärme, luftkonditionering h / c, gasspis och marmorgolv.
 • Boyta

  589m2
 • Tomt

  2393m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02OXID
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 700 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: