Lavin Estates | Klassisk medelhavslägenhet med delvis havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Klassisk medelhavslägenhet med delvis havsutsikt

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Upptäck komfort och stil i denna ljusa och rymliga lägenhet med klassisk design och delvis havsutsikt. Lägenheten ligger i ett välskött bostadsområde i Nova Santa Ponsa och har söderläge och tre rymliga sovrum, vart och ett med eget badrum. Den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats ansluter sömlöst till en stor, delvis täckt terrass med en trevlig utsikt över den gemensamma trädgården, poolområdet och havet. Det stora sovrummet har delvis havsutsikt, och de andra sovrummen har utsikt över den välskötta komplexets medelhavsträdgårdar. Med tre gemensamma pooler, en med vacker utsikt över havet, kusten och Port Adriano marina, kan du fördjupa dig i Medelhavet utomhus livsstil. Tillgång till havet sker bekvämt genom en grind. Upplev den perfekta blandningen av komfort och liv vid havet i denna attraktiva fastighet.
 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R0A2
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: