Lavin Estates | Lägenhet i första raden med direkt tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i första raden med direkt tillgång till havet - Sold

Fakta Bilder

154m2 3 Sovrum i Illetas - Sold

Denna fastighet, med direkt tillgång till havet och perfekt orienterad mot söder, ligger i ett mycket välskött samhälle i området Illetas, mycket nära Cas Catalá, Bendinat och Puerto Portals. Den består av två lägenheter som har sammanfogats och därför har fastigheten för närvarande två terrasser. Den har tre sovrum och två badrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum och ett omklädningsrum. Det rymliga och ljusa vardagsrummet har tillgång till de två terrasserna med spektakulär utsikt. Det har luftkonditionering varm / kall, 1 utomhus parkeringsplats och ett förråd, gemensam pool och vackra trädgårdar, concierge service och 24 timmars övervakning.
 • Boyta

  154m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02S26M
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: