Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen i Illetas
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen i Illetas

Fakta Bilder

72m2 2 Sovrum i Illetas

Denna vackra lägenhet ligger i den första havslinjen i Illetas och är en del av ett hotellkomplex med inomhus- och utomhuspooler, bastu och hotellservice samt direkt tillgång till havet. Den består av två sovrum och två badrum, ett av dem en-suite, plus ett fullt utrustat kök med öppen planlösning. Vardagsrummet har en öppen spis och har tillgång till den ca. 19 kvm stora täckta terrassen med fantastisk havsutsikt. Garageplatsen i det motsatta samhället kompletterar detta intressanta erbjudande. På gångavstånd har du flera restauranger, barer och butiker samt de två stränderna i Illetas med fin sandstrand och kristallklart turkost vatten. Dessutom kan öns huvudstad Palma samt den berömda marinan i Puerto Portals nås på 5 minuter med bil.
 • Boyta

  72m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SZV6
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 300 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: