Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med direkt tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med direkt tillgång till havet - Sold

Fakta Bilder

90m2 3 Sovrum i Sant Elm - Sold

Denna mycket välskötta lägenhet ligger på översta våningen och i första havslinjen i det eftertraktade bostadsområdet Port Drac i Cala Conills / Sant Elm. Du kan njuta av en hisnande frontutsikt över havet och den skyddade ön Dragonera samt romantiska solnedgångar på grund av den västra orienteringen. Bostadsområdet kännetecknas av enkel och direkt tillgång till havet. Fastigheten har ett ljust vardagsrum med matplats med ett öppet, fullt utrustat kök och direkt tillgång till terrassen. Det finns tre rymliga sovrum och två badrum, ett av dem med eget badrum. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering (w / c) i vardagsrummet såväl som i sovrummen, elektriska radiatorer, dubbelglasade fönster, ett mycket stort förråd på cirka 25m2 och en parkeringsplats. Sandstranden Sant Elm och gågatan med restauranger, barer och butiker ligger inom gångavstånd.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SNP2
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: