Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med direkt tillgång till havet…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med direkt tillgång till havet i Illetas - Sold

Fakta Bilder

77m2 2 Sovrum i Illetas - Sold

Denna vackra lägenhet i frontlinjen ligger med utsikt över huvudstranden i Illetas och har en otrolig terrass med spektakulär havsutsikt. När du kommer in i lägenheten möts du av den fantastiska havsutsikten och en rymlig öppen layout av kök och vardagsrum. Skjutdörrar öppnar till den söderläge terrassen där du kan njuta av solen året runt. Lägenheten består av en boyta på 77 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum med golvvärme (1 badrum), fullt utrustat kök med öppen planlösning och vardagsrum med tillgång till terrassen på ca 15m2. Det finns direkt tillgång från samhället till stranden, perfekt för dagliga simning och njuta av ett morgonkaffe. Läget är idealiskt med restauranger inom kort gångavstånd och det är en kort bilresa till Palma centrum. Fastighetens funktioner inkluderar luftkonditionering, utmärkta garderober för förvaring, solskydd för terrassen och en privat parkeringsplats.
 • Boyta

  77m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TE24
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: