Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med fantastisk havsutsikt i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med fantastisk havsutsikt i Illetes - Sold

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i Illetas - Sold

Denna unika lägenhet har ett fantastiskt läge på första strandlinjen i Illetes, i ett välskött område med pool, bara en kort promenad över vägen till en av flera vackra sandstränder. När du kommer in i lägenheten möts du av havsutsikten och ett rymligt vardagsrum, terrass och separat kök. Dessutom hittar du ett stort sovrum med eget badrum, ytterligare 2 sovrum som delar ett annat badrum. Funktioner inkluderar luftkonditionering h / c, trä- och kakelgolv och 1 utomhusparkeringsplats.
 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02S19I
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: