Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med högkvalitativ renovering
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med högkvalitativ renovering

Fakta Bilder

86m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna duplexlägenhet ligger i ett lugnt läge på "La Mola" och bara några minuter från Port Andratx. Lägenheten har nyligen totalrenoverats till en mycket hög standard och med stor uppmärksamhet på detaljer och erbjuder fantastisk utsikt över bukten Cala Marmacen, Cala Llamp och det öppna havet. Denna lägenhet har 2 sovrum med 2 badrum, ett vardagsrum / matplats med ett angränsande öppet kök och direkt tillgång till de rymliga terrasserna. Denna fastighet har varit fullt utrustad med möbler och material från välkända varumärken för att matcha inredningen. Dessutom har detta komplex en gemensam pool med solterrass och en utomhusparkeringsplats för 1 bil. Ytterligare funktioner inkluderar luftkonditionering med varm / kall reglering, elektrisk solmarkis, fullt utrustat kök och ett matchande möbelpaket från internationellt kända varumärken.
 • Boyta

  86m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UX5S
 • Badrum

  2
 • Pris

  990 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: