Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med havsutsikt

Fakta Bilder

46m2 1 Sovrum i Port Andratx

Denna lägenhet i frontlinjen med fantastisk havsutsikt ligger i den naturliga hamnen i Port Andratx. Den ligger i utkanten av den pittoreska staden och har vidsträckt utsikt över havet och den närliggande halvön La Mola. Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum, ett kök som är öppet mot vardagsrummet och ett sovrum med badrum. Från den stora solterrassen kan man njuta av havets brus och dagens första och sista solstrålar. Ytterligare funktioner är: luftkonditionering w / c, gemensam pool i komplexet och direkt tillgång till havet.
 • Boyta

  46m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  02NHYH
 • Badrum

  1
 • Pris

  595 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: