Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med spektakulär utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med spektakulär utsikt - Sold

Fakta Bilder

114m2 3 Sovrum i Palmanova - Sold

Denna ljusa och rymliga lägenhet i sydvästläge ligger i kuststaden Palmanova, i första havslinjen med direkt tillgång till en av de vackraste stränderna på sydvästra Mallorca. Palmanova ligger bara 5 minuters bilresa från den prestigefyllda Puerto Portals och ca 15 minuter från Palma. Lägenheten totalrenoverades 2013 och erbjuder 3 sovrum alla med en-suite badrum, öppet kök, vardagsrum/matrum och terrass med spektakulär utsikt över stranden. Den har varm och kall luftkonditionering. Gemenskapen har en utomhusparkeringsplats för sina grannar. I närområdet finns alla typer av tjänster som barer, restauranger, affärer, banker, apotek etc., samt en trevlig strandpromenad för att gå och njuta av havet när som helst på året.
 • Boyta

  114m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TUDX
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: