Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med tillgång till havet

Fakta Bilder

77m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna lägenhet ligger i ett bostadsområde i den eftertraktade första havslinjen i Port Andratx och imponerar med sin ojämförliga utsikt över hamninloppet och det vidsträckta öppna havet. Den södervända lägenheten är en oas av komfort och har två sovrum och två badrum. Det fullt utrustade köket går sömlöst in i det inbjudande vardagsrummet och skapar det perfekta utrymmet för att koppla av eller underhålla. Den rymliga och privata terrassen har fantastisk utsikt och lugn. Under varma sommardagar är det bara några steg från lägenheten till en badplattform med direkt tillgång till havet, där du enkelt kan fly från vardagen och njuta av den idylliska maritima atmosfären. Ytterligare funktioner inkluderar: luftkonditionering h / c, parkering, hiss och gemensam pool.
 • Boyta

  77m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02U4N9
 • Badrum

  2
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: