Lavin Estates | Lägenhet i frontlinjen med vacker utsikt och tillgång…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i frontlinjen med vacker utsikt och tillgång till havet

Fakta Bilder

78m2 2 Sovrum i Sant Elm

Denna lägenhet ligger på första strandlinjen i det populära Port Drac-komplexet i Cala Conills, Sant Elm. Därifrån har du en magnifik utsikt över havet och ön Dragonera. På grund av den västra orienteringen kan du njuta av romantiska solnedgångar. Den perfekta semesterbostaden. Bostadsområdet kännetecknas av enkel och direkt tillgång till havet. Fastigheten har ett vardagsrum / matplats med ett öppet, fullt utrustat kök, från vilket du kan komma åt en öppen terrass och en täckt terrass. Det finns två rymliga sovrum och två badrum, varav ett en-suite. Sandstranden Sant Elm och gågatan med restauranger, barer och butiker ligger inom gångavstånd.
 • Boyta

  78m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TJ93
 • Badrum

  2
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: