Lavin Estates | Lägenhet i lugnt område med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i lugnt område med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

112m2 2 Sovrum i Costa de la Calma

Upptäck kustnära boende i denna fantastiskt renoverade lägenhet belägen i det lugna samhället Costa de la Calma. Med en hisnande havsutsikt erbjuder denna bostad en unik blandning av modern lyx och naturlig skönhet. Kliv in i ett smakfullt designat utrymme, där varje detalj har noggrant kurerats för att skapa en inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen förbinder sömlöst vardagsrum, matsal och kök, vilket ger en känsla av rymlighet och flöde. Stora fönster översvämmar interiören med naturligt ljus och ramar in den fascinerande havsutsikten som sträcker sig bortom horisonten. Denna lägenhet med två sovrum har en master-svit med eget badrum, vilket garanterar både komfort och integritet. Tänk dig att vakna upp till det mjuka ljudet av vågor och synen av solen som glittrar på havet. Det andra sovrummet ger flexibilitet för gäster eller som en mysig reträtt. På terrassen kan man njuta av morgonkaffet eller kvällens solnedgång. Ytterligare balkonger förbättrar kontakten med naturen, så att du kan njuta av kustbrisen och panoramautsikten. Invånarna i detta samhälle behandlas med en mängd bekvämligheter, inklusive en uppfriskande pool för lugna simningar och en direkt tillgång till havet för dem som längtar efter den salta omfamningen av Medelhavet. De välskötta gemensamma utrymmena bidrar till en känsla av gemenskap och avkoppling. Oavsett om du söker en permanent bostad eller ett semesterställe, erbjuder denna renoverade lägenhet en harmonisk blandning av modernt boende och lugnet i kustens skönhet. Fördjupa dig i Costa de la Calmas livsstil, där varje dag känns som en semester och havet är din ständiga följeslagare.
 • Boyta

  112m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02ST1K
 • Badrum

  2
 • Pris

  830 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: