Lavin Estates | Lägenhet i samhälle vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i samhälle vid havet

Fakta Bilder

119m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna lägenhet ligger i ett vackert bostadsområde nära Port Adriano med sina exklusiva butiker och restauranger och de tre golfbanorna i Santa Ponsa. Lägenheten har en rymlig terrass, 3 sovrum, 2 badrum, varav ett med eget badrum, och ett ljust vardagsrum. I kombination med det vackert anlagda trädgårdsområdet med pool erbjuder denna fastighet den perfekta platsen för din semester eller permanent vistelse. Andra extrafunktioner i fastigheten är: ett fullt utrustat kök, marmorgolv, öppen spis, luftkonditionering (w / c), värme och en parkeringsplats i det underjordiska garaget.
 • Boyta

  119m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QUV6
 • Badrum

  2
 • Pris

  995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: