Lavin Estates | Lägenhet med 3 sovrum i tennisområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med 3 sovrum i tennisområde - Sold

Fakta Bilder

118m2 3 Sovrum i Son Armadams - Sold

Charmig lägenhet med tre sovrum och två badrum, ett av dem en-suite. Både vardagsrummet och sovrummen har parkettgolv och luftkonditionering varm / kall genom split. Inbyggda garderober. Fullt utrustat kök. Nära till alla bekvämligheter och mycket bra förbindelser. Byggnaden har en dörrvakt, hiss och en gemensam takterrass med pool och fin utsikt över hamnen i Palma. I priset ingår två förråd och en stor parkeringsplats i byggnadens garage.
 • Boyta

  118m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UQCN
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: