Lavin Estates | Lägenhet med delvis havsutsikt på gångavstånd till…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med delvis havsutsikt på gångavstånd till Portals hamn

Fakta Bilder

82m2 3 Sovrum i Portals

Denna perfekta semesterlägenhet har ett fantastiskt läge eftersom den ligger bara några steg från den lyxiga segelbåtshamnen i Portals Nous, många bekvämligheter och flera vackra stränder i Portals. Lägenheten renoverades 2017 och har en mycket praktisk fördelning eftersom den erbjuder ett rymligt vardagsrum med tillgång till den täckta terrassen och utsikt över hamnen i Portals. Dessutom erbjuder fastigheten tre sovrum (ett med ett badrum en-suite), ett fullt utrustat kök med separat tvättstuga, en parkeringsplats och ett förråd. Kontakta oss om du vill få mer information om denna fantastiska fastighet!
 • Boyta

  82m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T4HO
 • Badrum

  2
 • Pris

  798 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: