Lavin Estates | Lägenhet med fantastisk havsutsikt i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med fantastisk havsutsikt i Bonanova

Fakta Bilder

65m2 2 Sovrum i La Bonanova

Denna lägenhet ligger på en lugn gata, nära Porto Pí. Fastigheten är uppdelad i ett vardagsrum med öppet kök, 2 dubbelrum och ett separat badrum. Terrassen på ca 12,6 m2 har en fantastisk havsutsikt, det finns en hiss, en gemensam pool och trädgård. Valfri parkeringsplats. Palma med cirka 300 soldagar per år är den perfekta staden för älskare av bra väder. Under de senaste åren har distrikten runt Santa Catalina, hamnområdet och Paseo Marítimo förvandlats och erbjuder en verkligt kosmopolitisk atmosfär. Santa Catalina har utvecklats till ett kvarter i den baleariska huvudstaden. Det stora utbudet av konstnärliga kaféer, popup-butiker och moderna restauranger förmedlar en helt internationell atmosfär. Tack vare kvarterets lutande form finns det en mängd olika lägenheter och både andra och tredje raden har också utsikt över hamnen i Palma. I den sydöstra delen av staden, direkt i hamnen, ligger Paseo Marítimo, ett av stadens mest kända fritidsområden och det angränsande San Agustin. Förutom exklusiva diskotek och restauranger har Paseo Marítimo en fantastisk utsikt över hamnen och katedralen, som ligger bara några minuters promenad bort.
 • Boyta

  65m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02JMOT
 • Badrum

  1
 • Pris

  465 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: