Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt att renovera
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt att renovera

Fakta Bilder

165m2 4 Sovrum i Palmanova

Två lägenheter på 88 m2 vardera med spektakulär havsutsikt erbjuds tillsammans. Båda lägenheterna har två terrasser på 25 m2 vardera, perfekta för att njuta av havslandskapet. Dessutom har de ett stort vardagsrum för att njuta av stunder av vila och lugn. Båda lägenheterna har mycket potential, men de behöver en totalrenovering för att dra full nytta av deras utrymme och läge. Var och en av lägenheterna har en underjordisk parkering, vilket är mycket värdefullt i detta område med hög efterfrågan. Om du letar efter en speciell plats att bo på, i ett utmärkt läge med fantastisk havsutsikt, är dessa lägenheter ett utmärkt val. Med rätt renovering kan du förvandla dem till ditt perfekta hem.
 • Boyta

  165m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U2P9
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 165 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: