Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt direkt vid den charmiga hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt direkt vid den charmiga hamnen - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Älskare av det maritima livet kommer att känna sig som hemma här: Denna mycket vackra lägenhet har en ljus planlösning och en spektakulär utsikt över den charmiga sporthamnen i Santa Ponsa och det turkosa havet. En speciell höjdpunkt i lägenheten är den mycket soliga terrassen, som är perfekt för att njuta av de oförglömliga solnedgångarna och den avslappnade atmosfären. Direkt tillgång till havet med kristallklart vatten, perfekt för snorkling och simning, ligger bara några minuters promenad bort. Om du har fått nog av lugn och ro kan du nå marinan via den direkta ingången till det gemensamma komplexet, där du bland annat hittar ett antal restauranger och fritidsanläggningar. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa bekvämligheter, inklusive en ny luftkonditionering kall|hot. Det finns också nya badrum, dörrar och ett modernt kök. En behaglig temperatur säkerställs av tvåglasfönster med fällbara fönsterluckor, vilket också ger lugn och avskildhet. Ytterligare funktioner: Underjordisk parkeringsplats, förråd, trägolv av hög kvalitet och hiss.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RY7T
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: