Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt i Cas Catalá
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt i Cas Catalá - Sold

Fakta Bilder

72m2 2 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna lägenhet med vacker utsikt över Palmabukten ligger i Cas Catalá, i ett lugnt bostadsområde. Lägenheten renoverades 2017 och erbjuder totalt 2 sovrum och 2 badrum och ett fullt utrustat kök. Terrassen på 15m2 erbjuder en bra utsikt över havet och kan användas som en mysig vinterträdgård på vintern. Cas Catalá är ett bostadsområde bara några kilometer från Palma, som erbjuder alla bekvämligheter som behövs för det dagliga livet: Restauranger, stränder, stormarknader, banker, apotek etc. Golfbanan Bendinat och den prestigefyllda Puerto Portals ligger bara några minuter bort med bil. Fastigheten har en gemensam pool och 1 parkeringsplats.
 • Boyta

  72m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02Q1NG
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: