Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt i Illetas
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt i Illetas

Fakta Bilder

95m2 3 Sovrum i Illetas

Denna nyrenoverade lägenhet med 3 sovrum imponerar med sin attraktiva terrass med vacker havsutsikt. Bostadsytan är uppdelad i en öppen planlösning med vardagsrum och matplats, 3 sovrum med badrum en suite och ett gästbadrum. Från terrassen kan du njuta av en vacker utsikt mot havet och lägenheten ligger bara några minuters promenad från den älskade stranden i Illetas. Dessutom är lägenheten utrustad med luftkonditionering h / c, golvvärme i hela lägenheten, ett garage parkeringsplats och ett förråd. En idealisk fastighet för semester och året runt boende.
 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SZFH
 • Badrum

  2
 • Pris

  825 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: