Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt i populärt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt i populärt område

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i Costa de la Calma

Denna vackra renoverade lägenhet ligger i ett av de mest eftertraktade samhällena i Costa de la Calma. Komplexet är omgivet av natur, med bougainvillea och färgglada medelhavsträdgårdar och kakelplattor, och har ett unikt vattenlandskap med fyra pooler, en jacuzzi och en restaurang inbäddad i de stora terrasserna och lummiga trädgårdarna. Anläggningen har direkt tillgång till havet där du kan börja din morgon med ett dopp i havet. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, ett delvis öppet modernt kök, och ett ljust vardagsrum och matplats med en vacker Ibiza stil öppen spis, öppnar till den härliga terrassen med havsutsikt. Terrassen är delvis täckt och erbjuder fin integritet. Den speciella Mallorquin-stilen i detta älskade samhälle och de många fördelarna med detta fridfulla hem gör det till ett utmärkt tillfälle att äga i ett samhälle som sällan har bostäder tillgängliga för försäljning. Nästa strandbar nås inom 5 minuters promenad och med bil kan du enkelt nå butikerna och restaurangerna i Santa Ponsa, flera populära golfbanor och hamnen i Port Adriano. Extra bekvämligheter inkluderar luftkonditionering h / c och en gemensam parkeringsplats.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02R225
 • Badrum

  2
 • Pris

  695 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: