Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

118m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna familjelägenhet ligger i ett välskött bostadsområde med en stor gemensam pool, mycket nära havet och yachtklubben i Santa Ponsa. Den rymliga lägenheten är indelad i 4 sovrum, 2 badrum, ett separat kök och ett mysigt vardagsrum med matplats med en täckt terrass, varifrån du kan njuta av en fantastisk fri panoramautsikt från Santa Ponsa-viken till Cala Fornells, som blir ännu bättre när kvällen faller på. Centrum av den populära semesterorten Santa Ponsa med alla sina shoppingmöjligheter, restauranger och kaféer samt de två stränderna ligger inom gångavstånd. Ytterligare funktioner i denna vackra lägenhet: utrustat kök, underjordisk parkeringsplats, gemensam pool. Närheten till shoppingfaciliteterna, den makalösa utsikten och lugnet i detta populära bostadsområde gör denna lägenhet till den perfekta semesterbostaden för familj och vänner.
 • Boyta

  118m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02P29C
 • Badrum

  2
 • Pris

  900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: