Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt och gångavstånd till stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt och gångavstånd till stranden - Sold

Fakta Bilder

90m2 3 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna vackra lägenhet ligger i det lugna området Cas Catala och erbjuder delvis havsutsikt och en idyllisk livsstil. Lägenheten består av 3 sovrum och 2 badrum, perfekt för en familj eller de som älskar att underhålla gäster. Terrassen ger ett underbart utrymme att koppla av och njuta av Medelhavsklimatet med vänner och familj. Fastigheten erbjuder en entré, en öppen planlösning vardagsrum och matplats med tillgång till terrass, ett separat fullt utrustat kök, tvättstuga, sovrum med eget badrum och ytterligare två sovrum som delar ett badrum. Dessutom har lägenheten h / c luftkonditionering, ett separat förråd och 2 bekväma yttre täckta parkeringsplatser. Den gemensamma poolen är en extra bonus, vilket ger ett bra utrymme att svalka sig på varma sommardagar. Beläget i ett lugnt område, är du inom räckhåll för alla bekvämligheter och stränderna som Cas Catala har att erbjuda och bara 10 minuter från Palma. Perfekt för antingen boende året runt eller semester.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TXLK
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: