Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt på Paseo Maritimo
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt på Paseo Maritimo

Fakta Bilder

82m2 2 Sovrum i Paseo Marítimo

Denna utsökta och nyligen renoverade lägenhet erbjuder oöverträffad boendekomfort i ett toppläge och imponerar med sin enastående havsutsikt och utsikt över yachterna i Palma! Med två sovrum, varav det stora sovrummet lovar hisnande havsutsikt, uppfyller denna fastighet de högsta kraven. Det fullt utrustade köket med öppen planlösning harmonierar sömlöst med det angränsande vardagsrummet och matplatsen, vilket skapar en inbjudande atmosfär och är perfekt för sociala kvällar med vänner. Det eleganta badrummet, golvvärme och möjligheten att använda denna högkvalitativa stadslägenhet för både korta weekendvistelser och året runt-boende gör det till den perfekta fastigheten för dem som gillar att bo i staden.
 • Boyta

  82m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02V00O
 • Badrum

  1
 • Pris

  750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: