Lavin Estates | Lägenhet med spektakulär solnedgång
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med spektakulär solnedgång

Fakta Bilder

180m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna unika trädgårdslägenhet ligger i ett av de bästa bostadsområdena i Nova Santa Ponsa i semesterbostaden "Ambassador Park", som erbjuder hisnande solnedgångar samt två privata tillgång till havet. Den bekväma layouten på fastigheten består av tre sovrum, två badrum, ett vardagsrum med matplats samt ett fullt utrustat öppet amerikanskt kök. Den egna och rymliga privata trädgården, utrustad med bekväma utemöbler och ett trevligt loungehörn, ger den nya ägaren spektakulär utsikt över havet, Malgratsöarna och en vacker solnedgång! Det generöst utformade komplexet erbjuder ett drömlikt palm- och tallandskap med tre stora pooler och imponerar med sitt bästa läge. Det är också utrustat med ett rum för kajaker och hopfällbara båtar, ett bordtennisområde, ett cykelrum - där två utrymmen tillhör denna fastighet. Den populära marinan i Port Adriano och restauranger ligger inom gångavstånd. En perfekt semesterfastighet! Ytterligare egenskaper är: Luftkonditionering varm/kall, markis, nya fönster, marmorgolv, hiss, 1x parkeringsplats inom komplexet.
 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SM3M
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 480 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: