Lavin Estates | Lägenhet på bottenvåningen i lyxkomplex
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet på bottenvåningen i lyxkomplex

Fakta Bilder

113m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna exklusiva lägenhet ligger i Port Andratx, den framstående naturhamnen på sydvästra Mallorca. Det lyxiga komplexet ligger i den pittoreska bukten Cala Llamp och erbjuder inte bara fantastisk havsutsikt, utan också ett brett utbud av tjänster: Klubbhus med conciergeservice, wellnessavdelning med bastu, ångbad, fitness samt två stora utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool med jacuzzi. Lägenheten på bottenvåningen har två sovrum med en-suite badrum, ett vardagsrum och matsal med öppen spis och ett separat kök med angränsande tvättstuga. Lägenhetens höjdpunkt är den rymliga terrassen med trädgård. De speciella egenskaperna inkluderar: luftkonditionering varm / kall, golvvärme, hiss och underjordisk parkeringsplats.
 • Boyta

  113m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02U6QD
 • Badrum

  2
 • Pris

  895 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: