Lavin Estates | Lägenhet på bottenvåningen med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet på bottenvåningen med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i Illetas - Sold

Njut av den ultimata upplevelsen vid havet i vår exklusiva lägenhet i det lugna bostadsområdet Illetes, 10 minuter från Palma och 20 minuter med bil från flygplatsen. Förutom den vackra, helt renoverade yacht- och segelbåtshamnen Cala Nova, erbjuder Illetes många restauranger, butiker och en liten strand. Den glamorösa marinan i Puerto Portals, flera golfbanor, många andra stränder och internationella skolor ligger i omedelbar närhet. Denna lägenhet på bottenvåningen med en fantastisk havsutsikt ligger i en mycket välskött och populär frontlinje i Illetes. Boytan på 90 m2 har 2 sovrum, 2 badrum (ett en-suite), kök och vardagsrum med tillgång till den 40 kvm stora terrassen med fin utsikt över havet. Samfälligheten är gated och bevakad 24/7, och har ett mycket trevligt poolområde med två pooler (en barnpool), gemensamma solstolar och direkt tillgång till havet. Lägenheten har varm / kall luftkonditionering.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SU0N
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: