Lavin Estates | Lägenhet som kombinerar modern lyx i ett område med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet som kombinerar modern lyx i ett område med havsutsikt

Fakta Bilder

136m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Denna 202 m² stora lägenhet i Santa Ponsa, med 2 sovrum och 3 badrum (varav ett är en gästtoalett), är en symbol för det moderna medelhavslivet och erbjuder en unik möjlighet på Mallorcas fastighetsmarknad. När du kommer in kommer du att bli fängslad av det naturliga ljuset i en öppen designlayout som kommer in genom de stora fönstren som ramar in Medelhavet. Det har lagts stor vikt vid detaljerna, med rena linjer och en lugnande neutral palett som skapar en lugn atmosfär. Det välutrustade köket, som sömlöst smälter samman med matplatsen, är en kulinarisk entusiastens glädje. Det är ett idealiskt utrymme för både middagsbjudningar och intima måltider. Två rymliga sovrum erbjuder komfort och lugn. Master-sviten vetter mot en privat terrass, perfekt för morgonkaffe med hisnande havsutsikt. Det egna badrummet är en tillflyktsort med moderna armaturer och elegant finish. Det andra sovrummet leder också till en terrass, vilket garanterar att alla boende har tillgång till en privat oas. Utöver lägenheten erbjuder området en rad bekvämligheter. En glittrande pool inbjuder dig till uppfriskande simturer, omgiven av frodiga trädgårdar och trevliga landskap. Santa Ponsa är en livlig kuststad, känd för sina sandstränder, sitt livliga nattliv och en blandning av lokal och internationell kultur. Golfbanor, marinor, restauranger, butiker och service finns alla inom räckhåll, vilket ger en perfekt balans mellan avkoppling och underhållning. Sammanfattningsvis är denna 202 m² stora lägenhet med 2 sovrum och 3 badrum i Santa Ponsa en definition av modernt medelhavsliv och erbjuder en unik möjlighet att omfamna en unik livsstil. Missa inte chansen att göra denna exceptionella fastighet till din egen och upplev skönheten i Santa Ponsa varje dag. Andra extrafunktioner är: ett inhägnat cykelförråd för 2 cyklar, golfcaddies etc. med elektrisk anslutning till lägenheten, städrum, samhället är också försett med bastu, omklädningsrum och duschar för användning av dess invånare.
 • Boyta

  136m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02T4YH
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 780 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: