Lavin Estates | La Akoya: extraordinär arkitektur möter lyxigt boende…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • La Akoya: extraordinär arkitektur möter lyxigt boende i Costa d'en Bla

Fakta Bilder

485m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

La Akoya omdefinierar lyxboende med sin hisnande havsutsikt och en harmonisk blandning av medelhavsstil och modern arkitektur. Hjärtat i detta hem är köket med öppen planlösning, som utan ansträngning smälter samman med vardagsrummet. Stora fönster bjuder in utomhus och leder till poolområdet, en särskild grillplats och den omsorgsfullt anlagda trädgården, vilket skapar en vacker privat oas. Denna sömlösa integration av inomhus- och utomhusutrymmen gör det möjligt för invånarna att njuta av Medelhavsklimatet med stil. Den genomtänkta designen erbjuder tre sovrum tillsammans på en nivå, ett separat gästrum (alla med havsutsikt), men sträcker sig längre med potentialen att lägga till ytterligare två sovrum, vilket ger flexibilitet att skräddarsy utrymmet efter föränderliga behov. I varje detalj, från havsutsikten till den genomtänkta designen, inbjuder denna fastighet dig att uppleva den perfekta blandningen av komfort och sofistikering - en sann fristad där modernt boende harmoniserar med Medelhavets skönhet. Fastigheten inkluderar tre parkeringsplatser, golvvärme genom värmepump, luftkonditionering, dubbelglasade fönster, inre uteplats och mycket mer.
 • Boyta

  485m2
 • Tomt

  1090m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02PJEE
 • Badrum

  4
 • Pris

  8 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: