Lavin Estates | Ljus familjevilla i lugnt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus familjevilla i lugnt läge

Fakta Bilder

360m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna mysiga villa ligger i ett lugnt och avskilt område i Santa Ponsa men bara en kort bilresa till golfbanorna, marinorna, stränderna och butikerna som sjuder av aktivitet året runt. Du kommer in i huset på första våningen, till höger finns det stora sovrummet med eget badrum och tillgång till terrassen och en garderob. På bottenvåningen hittar vi ytterligare 2 sovrum med ett badrum, ett fullt utrustat kök ett stort ljust vardagsrum / matplats som öppnar ut mot de stora terrasserna och poolområdet. En del av detta terrassområde är täckt och utmärkt för uteservering eller underhållande året runt. Extras inkluderar luftkonditionering h / c, stort förråd / hemmakontor, parkettgolv, ett stort garage för två bilar, terrasser med BBQ-område, trädgård och en pool.
 • Boyta

  360m2
 • Tomt

  1060m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  013ODK
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: