Lavin Estates | Ljus lägenhet i centralt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet i centralt läge - Sold

Fakta Bilder

63m2 2 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna ljusa och renoverade lägenhet ligger centralt, bara några minuters promenad från Santa Catalina och Palma Tennis. Uteplatsen med citronträd inbjuder dig att stanna och koppla av med vänner. Boendet har ett öppet och fullt utrustat kök, en gästtoalett, 2 sovrum och ett badrum med dusch. Andra bekvämligheter: Golvvärme, luftkonditionering w/c, en parkeringsplats kan hyras i närheten.
 • Boyta

  63m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02FHAJ
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: