Lavin Estates | Ljus lägenhet i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet i El Terreno - Sold

Fakta Bilder

77m2 3 Sovrum i El Terreno - Sold

I det charmiga området El Terreno, i en byggnad med bara 4 grannar, hittar vi denna mysiga och ljusa lägenhet med 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum-matsal med luftkonditionering och delvis utsikt över hamnen, utrustat kök och en magnifik 97m2 övre terrass. En del av terrassen är inglasad vilket ger ett fantastiskt utrymme för att vara värd för middagsbjudningar. En underjordisk parkeringsplats i byggnaden ingår samt 2 stora förråd.
 • Boyta

  77m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02O0RB
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: