Lavin Estates | Ljus lägenhet i första strandlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet i första strandlinjen

Fakta Bilder

68m2 2 Sovrum i Paseo Marítimo

Denna lägenhet erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över hamnen i Palma, utan också den högsta nivån av boendekomfort och ett utmärkt läge. Med 2 sovrum, 2 badrum och en ljus, vänlig atmosfär uppfyller denna lägenhet alla dina krav. De två sovrummen är rymliga och bekvämt utformade, perfekt för vilsamma nätter. Båda badrummen är moderna och eleganta. Läget för denna lägenhet kunde inte vara bättre. Du är bara en kort promenad från den livliga stadskärnan i Palma, där du hittar utmärkta restauranger, butiker och kulturella attraktioner. Dra nytta av denna sällsynta möjlighet att bo i en första havslinje lägenhet på Paseo Maritimo. Boka tid för en visning idag och låt dig förtrollas av denna unika fastighet.
 • Boyta

  68m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TK7L
 • Badrum

  2
 • Pris

  650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: