Lavin Estates | Ljus lägenhet i modern nyproduktion
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet i modern nyproduktion

Fakta Bilder

86m2 2 Sovrum i Son Armadams

I Son Armadams, en lugn stadsdel i öns huvudstad Palma, bara några minuters promenad från det vackra slottet Bellver och den stora gröna parken som omger det, byggs det lilla moderna bostadsområdet "Bellver Oaks" med 6 lägenheter och en takvåning samt ett inbjudande poolområde. Hamnen i Palma, den trendiga stadsdelen Santa Catalina och stadens centrum ligger inom gångavstånd. Olika butiker och restauranger finns precis utanför dörren. Vackert anlagda utomhusområden i detta projekt erbjuder alla boende möjlighet att njuta av det milda ö-klimatet året runt till fullo i sin egen fastighet. Bellver Oaks har två lägenheter per våningsplan, förutom på tredje våningen, där en rymlig takvåning sträcker sig över hela våningsplanet. Alla lägenheter har en öppen och modern planlösning med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och en terrass i söderläge. Takvåningen har också en rymlig takterrass med privat pool och magnifik utsikt över slottet Bellver. Extrautrustning inkluderar: Fönster från golv till tak, golvvärme, varm / kall luftkonditionering, porslinskakel och högkvalitativa kök från Porcelanosa med inbyggda Neff-apparater, indirekt belysning och många fler. I köpeskillingen ingår också en parkeringsplats (penthouse två) per lägenhet och ett förråd i det underjordiska garaget. Bellver Oaks erbjuder dig all komfort i en modern ny utveckling i kombination med alla fördelar som öns huvudstad Palma har att erbjuda.
 • Boyta

  86m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02Q14K
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 050 250 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: