Lavin Estates | Ljus lägenhet i Son Espanyolet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet i Son Espanyolet - Sold

Fakta Bilder

59m2 3 Sovrum i Son Espanyolet - Sold

Denna ljusa lägenhet imponerar med sitt mycket centrala läge i Son Espanyolet. Lägenheten har tre sovrum och ett badrum och sovrummen erbjuder tillräckligt med utrymme för komfort och avkoppling. Badrummet har en modern design och är utrustat med en dusch. Vardagsrummet erbjuder tillräckligt med utrymme för att koppla av och köket är fullt utrustat. Läget för denna fastighet är en stor fördel eftersom det ligger nära Santa Catalina, det trendiga området med en mängd olika restauranger, barer och butiker. Denna lägenhet är ett utmärkt tillfälle för dem som vill tillbringa en långhelg i Palma eller köpa en semesterfastighet. Andra egenskaper: Split air condition, delvis renoverad, tvåglasfönster.
 • Boyta

  59m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SHKT
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: