Lavin Estates | Ljus lägenhet i välskött residens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet i välskött residens

Fakta Bilder

129m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Denna söderläge och mycket ljusa lägenhet ligger i ett mycket välskött bostadsområde i Nova Santa Ponsa och i närheten av stranden och marinan i Port Adriano. Fastigheten består av 2 sovrum med 2 badrum, ett av dem en-suite, samt ett fullt utrustat kök med tvättstuga. Den rymliga balkongen sträcker sig över hela lägenhetens bredd och erbjuder underbar utsikt över den rymliga trädgården med poolområde. En parkeringsplats och en gemensam pool avrundar erbjudandet. Extra: luftkonditionering h/c, marmor/infraröd värme, underjordisk parkering, utvändiga markiser
 • Boyta

  129m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02V1OS
 • Badrum

  2
 • Pris

  750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: