Lavin Estates | Ljus takvåning i La Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus takvåning i La Bonanova

Fakta Bilder

96m2 2 Sovrum i La Bonanova

Denna rymliga takvåning ligger i en byggnad med få grannar utan hiss. Shoppingcentret Porto Pi ligger bara några minuters promenad bort. Lägenheten ligger på första våningen från ingången till gatan. Den ligger på en lugn gata. Den har ett öppet vardagsrum och matplats med utrustat kök, två sovrum, varav ett har tillgång till den lilla terrassen, stort badrum med badkar och dusch. Privat takterrass på ca 70 m² som kan nås via en bekväm intern trappa från lägenheten. Vacker fri utsikt över havet och hamnen i Palma. Låga gemensamma kostnader. Möjlighet att hyra en parkeringsplats i närheten.
 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02N7YY
 • Badrum

  1
 • Pris

  695 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: