Lavin Estates | Loft med karaktär och utsikt i St. Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Loft med karaktär och utsikt i St. Catalina

Fakta Bilder

165m2 2 Sovrum i Santa Catalina

Detta vackra loft ligger i en gammal byggnad med bara 3 enheter i det emblematiska och pittoreska området Santa Catalina. Det erbjuder en stor öppen yta med vardagsrum, matsal och kök, två sovrum och två badrum. De höga taken, ekgolven och balkarna ger fastigheten mycket karaktär och charm. Från takterrassen har man vacker utsikt över Palma-katedralen, hamnen och havet. Fastigheten har ett larmsystem, luftkonditionering (varm / kall) och golvvärme i badrummen. Det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats.
 • Boyta

  165m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02PS37
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: