Lavin Estates | Loft med separat gästlägenhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Loft med separat gästlägenhet

Fakta Bilder

241m2 4 Sovrum i El Terreno

Denna loftliknande lägenhet i det trendiga distriktet El Terreno ligger mitt i stadens liv och rörelse. Med sina 3 sovrum, 2 badrum och rymliga terrasser erbjuder den en fantastisk utsikt över omgivningen och inbjuder dig att koppla av och dröja dig kvar. Den direkta tillgången till hissen från garaget till fastigheten gör att du kan kombinera komfort och bekvämlighet. En speciell höjdpunkt i detta erbjudande är den separata gästlägenheten med ett sovrum, ett komplett kök och en egen takterrass, som är perfekt för besökare, familjemedlemmar eller till och med som ett arbetsområde. Dessutom erbjuder bostadsområdet "Gomila" bekvämligheter som en pool, ett gym, cykeluthyrning och en restaurang. Läget i El Terreno lovar ett spännande stadsliv med många restauranger, kaféer, barer och butiker precis utanför dörren. Upplev den livliga atmosfären i detta område och upptäck de kulturella skatter som Palma de Mallorca har att erbjuda. Tveka inte och ta chansen att göra denna unika lägenhet till ditt nya hem! Kontakta oss idag för mer information eller för att ordna en visning.
 • Boyta

  241m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02SY88
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: